AXA Foldable serie: een combinatie van flexibiliteit en veiligheid

AXA Foldable serie: een combinatie van flexibiliteit en veiligheid

De voordelen van een kettingslot worden gecombineerd met die van een compact vouwslot: flexibiliteit om de fiets aan vaste objecten te bevestigen en een hoge mate van veiligheid. Bovendien kan het slot eenvoudig worden opgevouwen tot een compact pakketje, wat het praktisch maakt om mee te nemen op de fiets.

De AXA Foldable serie, opvolger van de Foldable 600, 800 en 1000 serie, komt dit jaar op de markt in een geheel vernieuwde uitvoering. De nieuwe serie bevat ook een extra lange variant voor nog meer flexibiliteit:

Diameter schakelSlotlengte
AXA Foldable 6-956 mm95 cm
AXA Foldable 8-1008 mm   100 cm
AXA Foldable 8-1308 mm130 cm
AXA Foldable 10-10510 mm105 cm

Verhoogde veiligheid

De nieuwe Foldable-sloten hebben geharde stalen schakels en zijn ontworpen voor gebruik in omgevingen met een hoog diefstalrisico. De 10-105 variant, met schakels van 10 mm dik, is het meest robuuste model uit de serie en beschikt over zowel de ART**-goedkeuring als belangrijke internationale certificeringen.

Compact en gemakkelijk in gebruik

De AXA Foldable wordt geleverd met een zwarte neopreen hoes die de fiets beschermt tegen beschadigingen. Het slot is op te bergen in een praktische houder die aan het fietsframe kan worden bevestigd. Omdat het slot zo compact opvouwbaar is, is deze zeer praktisch in vervoer aan het frame. De houder kan ook los worden besteld.

Eenvoudige bevestigingspunten toevoegen

Als de bevestigingspunten op de fiets al in gebruik zijn of ontbreken, biedt AXA Fix een oplossing. Dit systeem voegt eenvoudig extra bevestigingspunten toe aan het fietsframe, waardoor je zowel de houder van de Foldable als accessoires zoals drinkflessen kunt monteren. AXA Fix is geschikt voor frames tot 12 cm en kan een draaglast tot 3 kg aan.

Maximale flexibiliteit

Dankzij het ontwerp kan elke schakel van de Foldable in iedere richting worden gevouwen, waardoor het gemakkelijk is om het slot door het fietswiel te leiden of het aan een vast object te bevestigen.

Snelle en eenvoudige sleutelservice

Het slot wordt geleverd met twee sleutels. Mocht een klant een sleutel kwijtraken, dan kan eenvoudig een nieuwe sleutel worden besteld via de online sleutelservice van AXA. Deze wordt binnen enkele dagen geleverd.

Dit artikel is gesponsord door AXA Bike Security.

De nieuwe Vredestein Grezzo met een agressief loopvlak.

Vredestein introduceert twee nieuwe gravelbanden

Het assortiment fietsbanden van Vredestein wordt uitgebreid met twee geheel nieuwe gravelbanden: de Grezzo met een agressief loopvlakpatroon en de Seta voor degenen die op zoek zijn naar snelheid en voldoende grip.

Nieuw spaarprogramma voor dealers in Juncker Bike Parts

Nieuw spaarprogramma voor dealers in Juncker Bike Parts

Juncker introduceert het Juncker Plus Spaarprogramma. Hiermee wil de distributeur zijn klanten extra belonen voor de intensieve samenwerking. Voor elke honderd euro die een klant bestelt, worden punten toegekend die te verzilveren zijn voor gratis cadeaus zoals dagjes uit, bioscoopbonnen en elektronica. Zo beloont de dealer zichzelf en kan het spaarprogramma ook worden gebruikt om medewerkers te werven en aan zich te binden.

Het vernieuwde hoofdkantoor van Schwalbe Benelux in Hoofddorp.

Schwalbe op koers naar een duurzame toekomst

"Terugkijkend was 2023 voor Schwalbe in alle opzichten een bijzonder jaar", stelt salesmanager Alphons Turk. Het bandenmerk vierde namelijk het 100-jarig bestaan van Ralf Bohle GmbH, het 50-jarig bestaan van de merknaam Schwalbe en het 40-jarig bestaan van de Schwalbe Marathon.

Cube's rugzakken en hip bags: ontworpen voor meer comfort, meer veiligheid en betere prestaties

Cube's rugzakken en hip bags: ontworpen voor meer comfort, meer...

Marcus Pürner, oprichter van het in 1993 opgerichte Duitse fietsenmerk Cube, begon zijn bedrijf met een bescheiden ruimte van slechts 50 m2 in de meubelzaak van zijn vader. Het merk begon met het produceren van fietsen en breidde later uit naar een uitgebreide collectie accessoires, kleding en onderdelen.